Setién se opřel do herního stylu Leganésu. Etxeberria ho za to zkritizoval

Quique Setién (© marca.es)

Betis nestačil na Leganés, kterému na jeho stadionu podlehl nečekaně vysoko 0-3. Trenér sevillského celku Quique Setién se po zápase opřel do herního stylu soupeře.

"Oni odehráli dobrý zápas, dělali věci tak, jak je dělají vždy. Někdy jim to vyjde, někdy ne, proto jsou v tabulce dole," prohlásil Setién, jehož Betis rád hraje s míčem na kopačkách, zatímco Leganésu nevadí být tím, kdo se po většinu času brání. Obě mužstva ale dělí v tabulce jen tři body.

"Leganés ví, že pokud chce v La Lize přežít, musí dělat, co dělá. Nezáleží mu na tom, jestli hraje dobře. Ale pokud by měli zítra hrát stylem, jakým hrajeme my, bude to pro ně velmi těžké. Pokud s jejich stylem prohrají, nikdo jim neříká, ať hrají lepší fotbal. Nám ano," dodal Setién.

Setiénova slova se nelíbila Josebu Etxeberriovi, někdejší hráč Athleticu a nedávný kouč Tenerife na Twitteru zareagoval: "Myslím, že pokud bráníte svůj herní styl tak, že útočíte na jiný, ztrácíte důvěryhodnost. Můj názor. Respektuj a budeš respektován."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace