Setién zůstane trenérem Barcelony, Neymar se zřejmě nevrátí

Josep Maria Bartomeu (© marca.es)

Prezident Barcelony Josep Maria Bartomeu ujistil, že Quique Setién zůstane trenérem prvního týmu i nadále.

Barceloně se vzdaluje obhajoba ligového titulu a média už začala spekulovat o možném konci 61letého lodivoda, Bartomeu však ujistil o opaku: "Quique bude pokračovat. I přes remízy jsem spokojen s evolucí, kterou jsme v posledních zápasech ukázali. Byl to lepší obraz a věřím, že tak budeme pokračovat. Pokud nevyhrajeme ligu, je tu stále Liga mistrů."

Bartomeu trvá na tom, že odvolání Ernesta Valvedeho a jeho nahrazení Setiénem byl správný krok. "Nelituji Valverdeho odvolání, tým a šatna potřebovaly nový impuls. Setién brání model Barçy a má DNA shodné s klubem. Přinesl nový vzduch a myšlenky, hodně pracuje."

První muž Katalánců naznačil, že ani letos nedojde k vytouženému návratu Brazilce Neymara z PSG, který Barcelona usilovala už vloni: "Je to málo pravděpodobné. Po ekonomické stránce je to těžké léto pro všechny kluby. Všichni se snažíme vzpamatovat po pandemii (koronaviru)."

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace