Sevilla koupila Munira a Wöbera. Přijde i Morata?

Munir (© marca.es)

Hned dvě posily oficiálně potvrdila Sevilla. Novými hráči Andalusanů jsou Munir El Haddadi a Maximilian Wöber.

Munir se měl do Sevilly stěhovat po sezóně jako volný hráč, neboť by mu vypršela smlouva v Barceloně. Oba celky se však dohodly na okamžitém přestupu v hodnotě jednoho milionu eur. Třiadvacetiletý útočník podepsal se Sevillou smlouvu na tři a půl roku s výkupní klauzulí 90 milionů eur.

Další novou akvizicí celku z Nerviónu je o tři roky mladší Maximilian Wöber. Talentovaný stoper bude v Seville do konce sezóny hostovat, poté se aktivuje povinná opce na přestup v ceně 11 milionů eur a kontrakt do roku 2023. Urostlý bek již nakoukl do seniorské reprezentace Rakouska.

Se Sevillou je spojován také Álvaro Morata, jehož klub lanaří z Chelsea. Útočník, jenž v minulosti hájil barvy Realu Madrid či Juventusu, je přesunu na Pizjuán nakloněn, komplikací ale může být finanční stránka, a to nejen pokud jde o hráčův plat, ale i odstupné, jaké si londýnský klub představuje.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace