Sevilla posiluje ofenzívu, na hostování přichází Martial

Novou podobou Sevilly bude Anthony Martial

Příchod Anthonyho Martiala do Sevilly je na spadnutí, kluby již dospěly k vzájemné dohodě. Francouzský útočník byl v anglickém klubu dlouhodobě nespokojený, jeho herní vytížení bylo minimální. Martialovo hostování bude trvat do června, Sevillu bude stát 6 milionů euro. K oficiálnímu potvrzení tohoto příchodu by mělo dojít během příštích 48 hodin.

Sevilla bude hradit Martialovu mzdu v plné výši a to až do konce současné sezóny. 26letý útočník se aktuálně nachází v Paříži, odtud odletí do Sevilly, kde podstoupí zdravotní prohlídku. Oficiálnímu potvrzení dohody pak už nic nebude bránit. 

O jeho služby měl zájem Juventus či Barcelona, tyto kluby však Martial odmítnul. 26letý útočník totiž velmi stál o to, aby si mohl zahrát v dresu Sevilly. Francouzský útočník projevil touhu po odchodu z Manchesteru United během prosince minulého roku.

Martial přestoupil do Manchesteru United v roce 2015 z francouzského Monaka, přestupová částka činila 36 milionů liber. V dresu anglického klubu však nedokázal naplnit svůj potenciál. Ve 269 zápasech vstřelil 79 gólů. Po příchodu Ronalda a Sancha se však jeho herní vytížení snížilo na absolutní minimum, v letošní sezoně si připsal pouhé 4 starty.    

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace