Sevilla předběhla Las Palmas a Betis a získala Roque Mesu a Layúna. Přichází také Sandro

Roque Mesa (© marca.es)

Sevilla v předposlední den lednového přestupové okna dokončila tři příchody. Pizjuán bude novým domovem Roque Mesy, Miguela Layúna a Sandra Ramíreze.

První jmenovaný příchází ze Swansea na hostování do konce letošní sezóny s opcí na trvalý přestup v nezveřejněné výši, Layúna získali Andalusané z Porta za identických podmínek.

O osmadvacetiletého Roque Mesu usilovali i zástupci Las Palmas, odkud před rokem po povedené sezóně 2016/2017 přestoupil právě do Swansea, avšak samotného fotbalistu zlákaly podle médií vyšší sportovní cíle Sevilly.

Ani v boji o Layúna nebyli Nervionenses sami, devětadvacetiletý krajní bek či záložník byl v hledáčku konkurenčního Betisu, který byl blízko jeho získání, na poslední chvíli se do hry vložila Sevilla. A úspěšně. Obě nové tváře již Sevilla oficiálně potvrdila jako nové členy kádru.

Poslední úterní posilou Sevilly se stal Sandro Ramírez. Dvaadvacetiletého útočníka potkal stejný osud jako Roque Mesu, v první sezóně v Anglii se v Evertonu, kam přestoupil z Málagy, neprosadil, proto zvolil návrat do La Ligy. Opět jde o hostování s opcí na trvalý přestup. Ta má hodnotu 9,5 milionu eur.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace