Sevilla Super Cup nezískala, po boji podlehla Bayernu v prodloužení

Zklamaní hráči Sevilly (© marca.es)

Fotbalisté Sevilly sice byli Bayernu Mnichov důstojným soupeřem, ze zisku Super Cupu se však přesto raduje německý celek.

Po vítězství v poháru, Bundeslize a Lize mistrů se tak Bayern raduje už ze čtvrté trofeje v roce.

Cestu za ní měl těžší, než mnozí očekávali. Sevilla šla rychle do vedení zásluhou penalty Lucase Ocampose, po půlhodině ale obrana Andalusanů neuhlídala Goretzku a bylo vyrovnáno. Protože už v základní hrací době žádný gól nepadl, šlo se do prodloužení.

O osudu střetnutí rozhodl ve 104. minutě Javi Martínez, pro něhož šlo možná o poslední branku v dresu Bavorů, neboť se spekuluje o jeho návratu do Athleticu. Sevilla může mrzet neproměněná stoprocentní šance En-Nesyriho z konce základní hrací doby. I přes dobrý výkon nestačila na vítěze Ligy mistrů, Bayernu podlehla 1-2 po prodloužení a Super Cup nezískala.

Sestavy:

Bayern Mnichov: Neuer; Pavard, Lucas (99. Javi Martínez), Süle, Alaba (112. Boateng); Goretzka (99. Davies), Kimmich; Sané (71. Tolisso), Müller, Gnabry a Lewandowski.

Sevilla: Bono; Jesús Navas, Diego Carlos, Koundé, Escudero; Joan Jordán (94. Fran Vázquez), Fernando, Rakitić (56. Óliver Torres); Suso (72. Gudelj), De Jong (56. En-Nesyri) a Ocampos.

Branky: 34. Goretzka, 104. Javi Martínez - 13. Ocampos (pen.).

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace