Sevilla uvolnila tři hráče

Lautaro Acosta (© marca.es)

Sevilla potvrdila odchod tří fotbalistů. Stadion Ramóna Sáncheze Pizjuána nebude v sezóně 2011/2012 domovem Lautara Acosty, Manuela Redonda a Davida Prieta.

Acosta zamířil do Racingu Santander na roční hostování. Jeho součástí není žádná klauzule o možné změně na trvalý přestup. Kantábrijci, pro které je mladý Argentinec vůbec první letošní posilou, převezmou 80 procent hráčova platu, což v řeči čísel znamená 600 tisíc eur.

Třiadvacetiletý záložník či útočník se v Seville nedokázal během tří let prosadit, jedním z důvodů byly časté zdravotní potíže. Andalusané za něj zaplatili Lanúsu 7 milionů eur.

Manuel Redondo se s vedením Sevilly dohodl na předčasném ukončení kontraktu a upsal se jako volný hráč na jednu sezónu Sabadellu, nováčkovi druhé ligy.

Smlouvu s Andalusany rozvázal také David Prieto, jenž našel nové působiště nedaleko, a sice v Córdobě, s níž se dohodl na roční spolupráci.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace