Sevilla získala mladého Japonce, Diego Capel odchází

Diego Capel (© as.com)

Sevilla oficiálně potvrdila dvě změny ve složení týmu. Hiroshi Ibusuki je novou posilou, Diego Capel Nervión naopak opouští.

Dvacetiletý japonský forvard, jenž měří 197 centimetrů, přichází z druholigové Girony výměnou za 150 tisíc eur. Dalších 100 tisíc eur může do Katalánska putovat formou bonusů. Součástí dohody je i vzájemný přátelský zápas mezi oběma kluby, jehož datum však zatím nebylo oznámeno.

Hiroshi Ibusuki strávil loňskou sezónu na hostování v Sabadellu, jemuž pomohl deseti góly k postupu do Segundy. Očekává se, že sevillské dobdrodružství začne v rezervním týmu.

Stadion Ramóna Sáncheze Pizjuána už nebude domovem Diega Capela. Třiadvacetiletého křídelníka koupil Sporting Lisabon za 3,5 milionu eur. Přestupová částka může narůst o další milion eur formou bonusů.

Fotbalista, jenž debutoval v Primera División v pouhých 16 letech, strávil poslední dvě sezóny ve stínu Diega Perottiho, v Portugalsku by měl dostávat více herního času. Diego Capel opouští Sevillu se 170 soutěžními zápasy na kontě, během kterých nasbíral 11 branek.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace