Sezónu dochytá Diego López, naznačil Mourinho

Ikera Casillase zřejmě čeká pobyt na lavičce (© guim.co.uk)

Iker Casillas je už po zlomenině prstu na ruce fit, reprezentační jednička ale bude v Realu Madrid do konce sezóny zřejmě jen krýt záda Diegu Lópezovi.

Alespoň v takovém duchu promluvil José Mourinho po utkání v Zaragoze, kde Bílý balet remizoval 1-1: "O žádném hráči nejde říct, že bude hrát v základní sestavě do konce sezóny, ale Diego López znovu odehrál velmi dobrý zápas, pomohl mužstvu k výsledku a předvedl zákroky, které zabránily gólu." 

"Zvládl i těžká utkání jako proti Barceloně či Manchesteru United. Musíme být upřímní, pokud bude takhle pokračovat, těžko přijde o místo mezi třemi tyčemi."

Casillas byl mimo hru od konce ledna, kdy mu zlomeninu prstu na ruce přivodil nešťastný zákrok spoluhráče Álvara Arbeloy. Do zápasové nominace by se podle Mourinha měl dostat za týden, což by znamenalo, že středeční souboj Ligy mistrů s tureckým Galatasarayem bude Casillas sledovat jen v televizi.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace