Simeone nabádá k trpělivosti: Jsme v roce přeměny

Diego Simeone (© marca.es)

Atlético se prohrou s Barcelonou propadlo v ligové tabulce až na šesté místo, Diego Simeone nabádá k trpělivosti.

Podle trenéra Los Colchoneros potřebuje tým čas, aby se vypořádal s letními odchody mnoha klíčových hráčů. Wandu opustili Godín, Lucas, Filipe, Rodri či Griezmann, polovina základní sestavy tedy prošla obměnou a Madriďané zatím tápou zejména v ofenzivní činnosti.

V patnácti ligových zápasech sezóny se Atlético radovalo jen ze 16 vstřelených branek. Slabší útok mají jen týmy od patnácté pozice tabulky.

"Mužstvo na hřišti nechalo vše, pracuje tak, jak si trenér přeje. Přijde chvíle, kdy se míč neodrazí od tyče, ale spadne do branky. Je potřeba mít trpělivost, jsme v roce přeměny," uvedl Simeone, jenž neporazil Barcelonu ani v 16. ligovém střetnutí (bilance 0-5-11).

"Já sám jsem nejméně trpělivý, ale musíme pochopit, že v týmu došlo k obrovským změnám, proto potřebujeme čas, abychom se zlepšili. V každém zápase bojujeme. Máme problémy se střílením branek, čísla zpochybnit nemůžeme. Jedinou cestou ke změně je ta, že si budeme vytvářet šance a začneme je proměňovat."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace