Simeone počítá s Diegem Costou i pro příští sezónu

Diegové Simeone a Costa (© marca.es)

Hodně rušno bylo v posledních dnech kolem Diega Costy. Útočník Atlética má ale přes všechny potíže i nadále důvěru Diega Simeoneho.

K problémům s daněmi, na nichž dluží přes milion eur, a červená karta v klíčovém utkání proti Barceloně, za který mu byl vedením ligy vyměřen osmizápasový distanc, se přidal čtvrteční incident, kdy Diego Costa odmítl trénovat. Podle tisku se mu nelíbil finanční postih, který mu klub za zmíněné vyloučení vyměřil. Samotný fotbalista údajně vše svedl na únavu, neboť v uplynulých dnech špatně spal.

Tiskem proběhly spekulace, že Atléticu už došla s kontroverzním hráčem trpělivost a bude ho chtít v létě prodat, což by nahrávalo informacím o zájmu o Diega Costu v bohaté čínské lize, trenér Simeone však vidí jeho budoucnost i nadále na Metropolitanu.

"Můj názor na Diega se nemění. Myslím, že neměl dobrou sezónu kvůli zdravotním problémům, ale nepochybuji o tom, že v té příští ukáže vše, co v něm je. V příští sezóně uvidíme hladového a motivovaného Diega Costu," uvedl Simeone a dodal, že nebude komentovat Costovu absenci na čtvrtečním tréninku: "Je to interní věc, která byla interně vyřešena. Věci v rodině se řeší v rodině, ne s dalšími lidmi."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace