Simeone věří, že Atlético dříve nebo později vyhraje Ligu mistrů

Diego Simeone (© marca.es)

Dvakrát se Atlético pod vedením Diega Simeoneho dostalo do finále Ligy mistrů. Ani jednou neuspělo. Argentinský trenér ale stále věří, že madridský klub ušatý pohár získá.

"Liga mistrů je úžasná soutěž. Dojít až do finále je čest. Vyhrát ho by byl vrchol. Nám se to ještě nepodařilo, jednou jsme od toho byli dvě minuty, podruhé jsme padli na penalty. Obě finále pro nás byla velkou zkušeností po mnoha letech bez účasti v Lize mistrů," připomněl Cholo Simeone finálové porážky s Realem Madrid z let 2014 a 2016.

"Ale pokud to nevzdáme a budeme pokračovat v tom, co děláme, dříve nebo později se vítězství v Lize mistrů dočkáme," věří 47letý kouč.

Simeone také prozradil, co ho i přes zájem zejména italských klubů drží v Atléticu, kde nedávno prodloužil smlouvu do roku 2020: "Když jsme odehráli poslední zápas na Calderónu, řekl jsem, že věřím v budoucnost klubu, který hodně vyrostl a že se těším na další roky. Myslím, že se můžeme ještě zlepšit, až se otevře zimní přestupové okno, dopředu se tlačí i mladí hráči, jsem nadšený z nového stadionu... To vše násobí mé odhodlání a energii. A dokudu budu tuto energii pociťovat, zůstanu v Atléticu."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace