Sisto: Bylo mi 19 a cítil jsem se na ho.no. Teď je mi dobře, ani se nemusím rozcvičovat

Pione Sisto (© as.com)

Pione Sisto se v rozhovoru pro dánský tisk znovu vrátil ke kontroverzní změně životního stylu.

Fotbalista Celty Vigo se 21 dnů živil jen ovocem, avšak nezvládal tréninky a sám uvedl, že se "málem zbláznil". Následně se Sisto zaměřil na konzumaci řas ve snaze dostat z těla hlen, který podle něj "může za všechny zdravotní problémy". 

Pětadvacetiletý Sisto zůstal u striktní diety, avšak vyvážnější, což si pochvaluje: "Důvod, proč jsem přešel na zdravý životní styl, je, že jsem se cítil na ho.no. Nemohl jsem chodit déle než 15 minut, aby mě nazačala bolet záda. Bylo mi 19 a cítil jsem se na ho.no. Teď je mi dobře, a to díky tomu, že jsem pro své zdraví udělal hromadu věcí. Zdraví je bohatství. Výsledky, které mám, jsou úžasné. Mohu hrát fotbal bez bolesti. Znovu se cítím, jako by mi bylo deset. Ani se nemusím před tréninky a zápasy rozcvičovat. Kondiční trenér a všichni ostatní mi říkají, že bych měl, ale já odpovídám, že ne."

"Nemůžete říci, že je veganství špatné, nebo dobré. Musíte dělat, co chcete. Pokud nechcete být veganem a já budu trvat na to, že byste měl, nedopadne to dobře, protože vy to uvnitř nechcete, takže to pro vás může být špatné, protože na to nebudete připraven."

Sisto nedávno porušil karanténu a vlastním vozem se ze Španělska vrátil do rodné země, o čemž informoval klub až v polovině cesty, která byla delší než 3 000 kilometrů. Trenér Celty Óscar García ho za to zkritizoval: "Sisto i Smolov (jenž rovněž porušil karanténu a odcestoval do rodného Ruska, avšak na rozdíl od Sista o všem informoval klub) se zachovali špatně. Udělali chybu, protože klub i vláda jim nařídily, že mají zůstat doma. Ohrozili sebe, rodinu i ostatní. Měli by jít příkladem. Všem se nám stýská po rodině, ale musíme respektovat současnou situaci."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 Následující
Předchozí 1 Následující
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace