Situace na lavičkách Primery se vyjasňuje

Joaquína Caparróse v Mallorce oslavují (© marca.es)

Mnoho klubů Primery řešilo po konci sezóny otázku, zda-li přistoupit ke změně trenéra. Řada z nich už našla odpověď.

Real Sociedad povede i v příštím ročníku Philippe Montanier. Nebyly tak vyslyšeny hlasy fanoušků, které často volaly po jeho odvolání. Montanier zachránil Basky v nejvyšší soutěži a vedení se rozhodlo dodržet smlouvu, jež byla podepsána v létě 2011 na dva roky.

Ani v Mallorce se nebude nic měnit. Joaquín Caparrós nadchl klubové šéfy i příznivce, kteří na počest prodloužení smlouvy o další sezónu, tedy do roku 2013, slavili na Iberostar Estadi. Caparrós dovedl podceňované mužstvo ke konečnému osmému místu.

Impulzivní kouč byl často spojován s návratem do Sevilly, kterou v minulosti úspěšně vedl, Andalusané se však rozhodli vsadit na Míchela i pro sezónu 2012/2013. Ten sice nesplnil cíl a po převzetí týmu od Marcelina nedokázal dovést Nervionenses do Evropy, přesto přesvědčil prezidenta Sevilly José Maríu del Nida, že je tím pravým mužem, který by měl uvadající celek znovu dostat na špičku Primery.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace