Slovák Škriniar je v hledáčku španělských velkoklubů

Milan Škriniar v reprezentačním dresu (© as.com)

Milan Škriniar se dokázal prosadit v Serii A, vzestup slovenského obránce sledují i španělské velkokluby Atlético, Barcelona a Real Madrid.

Třiadvacetiletý stoper přestoupil v roce 2016 ze Žiliny do Sampdorie, kde patřil mezi opory zadních řad. Hned o rok později ho získal za částku okolo 20 milionů eur slavný Inter Milán a také v jeho dresu patřil rodák z Žiaru pod Hronom mezi klíčové fotbalisty.

Nyní se spekuluje o další změně působiště. Škriniar má hned tři nápadníky v La Lize, a to přímo trojici nejzvučnějších celků. Nejchladnější se zdá zájem Realu Madrid, naopak Atlético se reprezentačního beka snažilo získat už vloni, jenže s nabídkou 10 milionů eur a dalších až 10 milionů eur formou bonusů neuspělo. Stále má ale Škriniara na radaru.

Do Milána podle Gazzetty dorazila v minulých dnech nabídka ve výši 50 milionů eur, italský deník ale neprozradil, odkud pochází. Gazzetta dále informuje, že nejnověji se o hráče zajímají Manchester City a Barcelona.

Stane se Škriniar dalším Slovákem v La Lize?

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace