Smlouva Christensena je nadále pod otazníkem, sleduje jej Barcelona

Andreas Christensen

Situace obránců Chelsea se stále komplikuje a příliš ji zřejmě nepomůže ani FC Barcelona. Katalánský velkoklub totiž zaostřil na Andrease Christensena, kterému v létě končí smlouva, a připravuje se na vyjednávání s hráčovými zástupci.

Defenzivní řada Blues zřejmě půjde do příští sezóny ve značně obměněném složení. Kontrakty jen do konce toho stávajícího ročníku mají hned tři stopeři a to sice RüdigerAzpilicueta i Christensen.

Zatímco u druhého jmenovaného již byl několikrát zaznamenán zájem Barcelony, nově jsou Blaugranas spojováni také s dánským zadákem. Christensen se přitom ještě v srpnu málem dohodnul na prodloužení spolupráce, ale jednání se následně zadrhla.

Na vině údajně byla především změna agenta a vyšší platové požadavky, na které dosud londýnský zaměstnavatel nepřistoupil. Vzniklé neshody nicméně hodlá využít Barça.

Navzdory obřím dluhům tradičního klubu přišel do Katalánska za 55 miliónů euro Ferrán Torres, další podobně lukrativní příchody do Xaviho týmu se však čekat nedají. Stejně jako vloni v létě už budou z barcelonského pohledu v kurzu zejména volní hráči, mezi které Christensen podle všeho brzy bude spadat.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace