Snaha Valencie přišla vniveč během tří minut

Autor gólu Valencie Jonas (© marca.es)

Valencia podlehla na půdě Leverkusenu 1-2, přestože po prvním poločase zaslouženě vedla.

Asi málokterý fanoušek Netopýrů si dokázal představit, jak moc se v tom druhém herní projev jeho týmu zhorší. Dalš porážka znamená velkou komplikaci v boji o dvě postupové příčky do vyřazovací části.

Německá mise přitom začala velmi dobře. Valencia se tlačila dopředu a měla navrch. Pablo Hernández v první šanci zklamal, Roberta Soldada zastavila branková konstrukce. Lépe si vedl o chvíli později brazilský útočník Jonas, jenž poslal hosty do vedení.

Po změně stran se vše otočilo. Tentorkát to byl Leverkusen, kdo dostal soupeře pod tlak. A odměna na sebe nenechala dlouho čekat, navíc byla hned dvojnásobná.

Nejprve v 53. minutě po centru Kadlece vyrovnal Schürrle, aby o tři minuty později otočil skóre Sam po rychlém protiútoku domácích.

Následně předvedl dva výborné zákroky Diego Alves. Jejich důležitost mohl v poslední minutě zvýraznit Roberto Soldado, jenž ve velké šanci pouze napálil balón do připraveného Lena. Valencia prohrála na hřišti Leverkusenu 1-2.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace