Solari si pochvaluje vzestup tabulkou. Remízy jsou podle něj nedoceněné

Santiago Solari (© as.com)

Zatímco novináři a fanoušci často Real Madrid v posledních týdnech kritizují, jeho trenér Santiago Solari mluvil na tiskové konferenci i přes četné bodové ztráty smířlivě.

"V lize je naším cílem postupovat tabulkou vzhůru. Bylo těžké propracovat se z devátého místa na čtvrté. Musíme snižovat ztrátu i nadále, bojovat až do samotného konce. Jsme spokojení s tím, co děláme," prohlásil 42letý Argentinec, jenž dodal, že i remízové výsledky mají svoji cenu.

"Nemůžeme nedocenit remízy. Chceme vyhrát každý zápas, ale soutěž je těžká. Naše liga patří mezi nejvyrovnanější, každý může uspět, nikdo vám nic nedá zadarmo. Není snadné získat všechny body."

Solari si pochvaluje přístup hráčů, kteří podle něj hrají naplno za každé situace: "Nikdo v letošní sezóně neodehrál více zápasů než my (ve skutečnosti odehrála Sevilla o čtyři zápasy více než Real Madrid), hráči nejsou stroje, přesto bojují, i když jsme měli nejméně volna. Stačí se podívat na některé příklady. Bale hrál ve Vigu celý druhý poločas se zraněným kotníkem, abychom dokončili utkání v jedenácti. Benzema je nejvelkorysejším útočníkem, jakého znám, Lucas naběhá každý zápas 14 kilometrů a navíc byl vloni nejlepším asistentem, Carvajal má obrovské srdce, Modrić nastoupil, i když měl den před střetnutím teplotu 39,4... O odhodlání hráčů nelze pochybovat."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace