Soldada nadchla šestiminutová smršť, Pellegrini nemá vysvětlení

Roberto Soldado zvolil netradiční oslavu gólu (© marca.es)

Včerejší utkání mezi Valencií a Málagou slibovalo vyrovnaný souboj o evropské poháry, místo toho ale uštědřili Netopýři přímému rivalovi potupný debakl 5-1.

Čtyři góly padly na Mestalle během pouhých šesti minuty. Mezi pětadvacátou a jedenatřicátou se za domácí postupně trefili Parejo, dvakrát Soldado a Canales. 

"Bylo to šest minut extáze a bláznovství. Za mého působení ve Valencii to bylo vůbec nejlepších šest minut, i když jsem odehrál i lepší zápasy. Jsme spokojení, protože jsme získali důležité tři body. Fanoušci nás hnali za každým gólem," nechal se slyšet Roberto Soldado.

Odpověď na otázku, proč Málaga inkasovala během krátkého časového úseku čtyři branky, marně hledal její trenér Manuel Pellegrini: "Je těžké najít nějaké vysvětlení. Prostě to byl večer, kdy bylo vše špatně. Není příjemné, když dostanete tolik branek během krátké chvíle. Musíme na to zapomenout a jít dál."

Valencia se díky vítězství osamostatnila na pátém místě tabulky. Na čtvrtý Real Sociedad, který má dnešní utkání na Reyno de Navarra k dobru, ztrácí jediný bod.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace