Soldado bude bojovat o lepší Valencii i mistrovství Evropy

Roberto Soldado (© as.com)

Valencia v minulém ročníku Primera División obsadila třetí pozici za Barcelonou a Realem Madrid, Roberto Soldado přesto nabádá k dalšímu zlepšení.

"Chceme zlepšit loňská čísla. Nutí nás k tomu klub, trenér i fanoušci. Máme velmi dobrý kádr, který může uspět v každé soutěži," připomněl nejlepší střelec Netopýrů, že mužstvo Unaie Emeryho čeká kromě ligy a Copy také Liga mistrů.

"Přišly kvalitní posily, které ještě zvětší konkurenci na jednotlivých postech," dodává Soldado, jenž zakončil sezónu 2010/2011 s 25 soutěžními góly na kontě.

Šestadvacetiletý forvard ví, že bojuje také o evropský šampionát 2012: "Nemrzelo mě, že jsem se nevešel do poslední nominace národního týmu. Konkurence je veliká, ale pravdou je, že jsem tu možnost vnímal, protože se mi závěr sezóny povedl. Každý chce hrát za reprezentaci. Nejdříve se však musím prosadit ve Valencii."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace