Soldado hattrickem odčaroval kouzlo BATE Borisov

Valencia zvítězila (© marca.es)

Překvapení letošní Ligy mistrů BATE Borisov poprvé prohrálo, a to doma s Valencií vysoko 0-3.

Jediným střelcem utkání byl Roberto Soldado, jenž dal zapomenout na nevýrazné výkony posledních týdnů a prosadil se na běloruské půdě hned třikrát.

Pokud chtěli Netopýři nakročit k postupu do vyřazovací části Ligy mistrů, museli dnes zvítězit. Zejména ve druhém poločase ukázali, že ligové vítězství nad Athleticem se na jejich psychicke pozitivně podepsalo.

BATE bylo v prvním poločase nebezpečné, ale když se dostalo do nebezpečného zakončení, byl připraven Diego Alves. Na gól se čekalo až do konce úvodní půle, kdy Simić fauloval Soldada a útočník Valencie sám proměnil nařízený pokutový kop.

Náskok hosty uklidnil a ve druhém poločase ukázali svou nejlepší tvář. Diego Alves pomohl ke druhé brance zákrokem, po němž následoval Guardadův rychlý kontr přesně zakončený Soldadem. Spolupráce Tina Costy se Soldadem znamenala třetí zásah španělského celku.

Valencia po nepovedeném vstupu do sezóny dosáhla na dvě důležitá vítězství v řadě, která dojem ze hry Netopýrů výrazně vylepšila.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace