Soldado o přestupu: Už projektu Valencie nevěřím

Roberto Soldado (© as.com)

Přestup Roberta Soldada z Valencie do Tottenhamu byl oficiálně potvrzen, po dlouhé době promluvil samotný hráč. A pustil se do tvrdé kritiky současného vedení Netopýrů.

Útočník, za něhož Tottenham zaplatil 30 milionů eur, což byla výše výkupní klauzule, se opřel zejména do prezidenta Salvy.

"Odcházím z Valencie, protože už jejímu projektu nevěřím. Prezident klubu Salvo řekl mnoho lží, které poškodily mě i mé agenty, k nimž mám stejně blízko jako k rodině. Jsem zklamaný. Opakuji - rozhodl jsem se odejít ve chvíli, kdy jsem ztratil důvěru v tento projekt. Bylo to mé rozhodnutí. Všichni si pro Valencii přejeme stabilitu, ale po rozhovoru s prezidentem jsem jí necítil," uvedl 28letý forvard.

K přestupu do anglické Premier League po třech letech strávených na Mestalle Soldado dodal: "Nastala ta chvíle. Je to zvláštní pocit, protože pro mě i ženu to byly nezapomenutelné roky. Chci poděkovat fanouškům, klubu i spoluhráčům. Fanouškům se omlouvám, ale pokud v něco nevěříte, je lepší to opustit. I nadále budu příznivcem VCF a věřím, že se jednou vrátím."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace