Soldado po 33 letech napodobil Kempese

Gól, gól, gól a... gól (© as.com)

Třiatřicet let čekali fanoušci Valencie na chvíli, kdy dá v ligovém zápase některý hráč Netopýrů čtyři branky.

Naposledy se to povedlo v sezóně 1977/1978 Mariu Kempesovi, a to hned dvakrát. V obou případech na Mestalle - proti Hérculesu (konečný výsledek 6-1) a Rayu Vallecanu (7-0).

Ve včerejším utkání na Coliseum Alfonso Pérez napodobil legendárního fotbalistu Roberto Soldado, když čtyřmi přesnými zásahy ve druhém poločase zajistil svému týmu vítězství nad Getafe, jehož barvy hájil ještě v loňské sezóně, v poměru 4-2.

Samotný Soldado litoval, že zažil výjimečný večer právě proti svému bývalému zaměstnavateli: "Je škoda, že to bylo zrovna proti Getafe. V Primeře se mi to povedlo vůbec poprvé. Byl to těžký zápas, oni byli v první půli lepší, ale do té druhé jsme nastoupili s větší koncentrací a podařilo se nám skóre otočit."

Pětadvacetiletý forvard věnoval góly spoluhráči Vicente Guaitovi, jemuž v sobotu zemřel otec: "Ty góly jsou pro něj a jeho rodinu, která prožívá smutné chvíle."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace