Soldado po hatricku chválil fanoušky

Roberto Soldado (© as.com)

Roberto Soldado začal novou sezónu tak, jak zakončil tu předešlou. Střílením gólů.

Do sítě Racingu se v prvním ligovém utkání Netopýrů trefil hned třikrát, z toho dva góly dal v rozmezí dvou posledních minut, čímž zajistil Valencii otočení výsledku a vítězství 4-3.

"Vždy vás povzbudí, když vyhrajete jakýmkoliv způsobem. Fanoušci byli klíčem k otočení výsledku, dodali nám sílu. Důležité jsou tři body z Mestally, stejně tak naděje příznivců v další úspěšnou sezónu," uvedl hrdina zápasu, který se jednou trefil i do vlastní branky.

"V prvním poločase jsme působili nekoncentrovaným dojmem, čehož Racing využil. Až do stavu 1-3 se mužstvo nemohlo nastartovat, ale pak jsme ukázali charakter, drželi míč a byli nebezpeční. Předtím jsme se dlouho nedostávali do šancí, což vás donutí přemýšlet o možnosti, že prohrajete."

Soldado zopakoval svůj počin z před dvou let, kdy ještě v barvách Getafe rovněž v prvním kole nasázel Racingu Santander hattrick.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace