Soldado: Španělsko Villu potřebuje

Roberto Soldado (© marca.es)

Roberto Soldado je jedním z možných náhradních řešení, pokud by David Villa nestihl doléčit zlomenou holenní kost do mistrovství Evropy.

Forvard Barcelony si vážné zranění přivodil v semifinále mistrovství světa klubů proti katarskému celku Al-Sadd. V pondělí se podrobil operaci pod vedení doktora Ramóna Cugata, jenž Villův start na evropském turnaji, který příští rok pořádá Ukrajina s Polskem, nevyloučil: "Samozřejmě, že to bude mít složité, ale možné to je. Odhadovaná doba léčení je čtyři až pět měsíců, vše ovšem záleží na vývoji." 

Roberto Soldado je žhavým kandidátem na obléknutí reprezentačního dresu. Kanonýr Valencie však na Villu nezapomíná: "Cítím, že jsem blíže, ale ze srdce Davidovi přeji rychlé uzdravení. Španělsko ho potřebuje, každý Španěl si přeje, aby na mistrovství Evropy hrál. Jsme přesvědčeni, že to dokáže."

Soldado dal v letošní sezóně už 16 branek. "Vždy je to o formě. Já věřím, že si ji udržím co nejdéle. V současné době se soustředím pouze na Valencii, chci pokračovat ve střílení branek a pomoci klubu k úspěšné sezóně."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace