Song přestoupil do Barcelony kvůli penězům. Bylo mi u p.dele, že nebudu hrát, prozradil

Alex Song (© marca.es)

Alex Song v rozhovoru přes sociální síť Instagram prozradil, že v roce 2012 přestoupil z Arsenalu do Barcelony jen kvůli penězům.

"Když jsem přišel do Arsenalu, zajistil mi kontrakt 15 tisíc liber týdně. Můžete si představit moji euforii, když jsem do té doby pobíral 4 000 liber. Mohl jsem se bavit, nakupovat... Přišel jsem na trénink a uviděl krále Thierry Henryho, který přijel ve skvostném autě. Řekl jsem si, že ho musím mít také. Za jakoukoliv cenu. Tak jsem si ho koupil. Ale po dvou měsících jsem litoval, protože všechny peníze šly na palivo. Tak jsem ho vyměnil za Toyotu," vypráví 32letý záložník, jenž patřil Barceloně 4 roky, avšak polovinu času hostoval ve West Hamu.

"Byl jsem v Arsenalu osm let. Osm let a nenašetřil jsem ani 100 tisíc liber. Všichni si mysleli, že jsem milionář, ale tak to nebylo. Když mi nabídla smlouvu Barcelona a já zjistil, jakých bych měl plat, dvakrát jsem se nerozmýšlel. Mé manželce a dětem to zajistilo klidný život i poté, co ukončím kariéru. Setkal jsem se se sportovním ředitelem Barcelony, který mi řekl, že nebudu příliš hrát. Ale to mi bylo u p.dele. Věděl jsem, že teď se stanu milionářem."

"Vždy říkám, že dvacetiletý kluk ve Ferrari je chudý, protože v tom věku ještě nic nedokázal. Ale pokud vidíte 50letého muže v Bentley, tak ten si respekt zaslouží," uzavírá Song.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace