SOS volání Ovieda vyslyšeli někdejší hráči i Real Madrid

Realu Oviedo podává pomocnou ruku i Real Madrid (© marca.es)

Dalšímu historickému celku španělského fotbalu hrozí zánik kvůli špatné finanční situaci. Je jím Real Oviedo.

Klub z Asturie se trápí v Segunda División B, a pokud nezíská do 17. listopadu 1,9 milionu eur, s největší pravděpodobností zmizí z fotbalové mapy.

Vedení Ovieda na to zareagovalo prodejem akcií klubu. Koupit si je může každý, a to v ceně 10,75 eur za jednu. Volání SOS už vyslyšeli Adrián López a trojlístek Cazorla, Mata a Michu, který v současné době působí v anglické Premier League. Všichni čtyři hráči v minulosti barvy Realu Oviedu hájili, nyní se chtějí podílet na jeho záchraně.

"Chceme pomoci zachránit klub, ve kterém jsme hráli. Proto jsme akcie koupili. Říkat kolik, to by asi nebylo správné," prohlásil za všechny záložník Swansea Michu.

Slavnému klubu podal pomocnou ruku také Real Madrid nákupem akcií v hodnotě 100 tisíc eur, které následně věnuje městu Oviedu. To pro Real Oviedo znamená, že týden před termínem je už takřka na polovině potřebné cifry. Boj s časem pokračuje...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace