Spahić hráčem Sevilly, José Carlos a Cala odešli do Řecka

Emir Spahić (© marca.es)

Sevilla už má stopera, kterého požadoval nový kouč Marcelino, z Montpellieru přichází Emir Spahić.

Sevilla koupi 30letého fotbalisty oficiálně potvrdila přostřednictvím své webové stránky. Do Francie poputují výměnou 2 miliony eur, Spahić se Andalusanům upsal na tři sezóny. Ve smlouvě je zakotvena výkupní klauzule 14 milionů eur.

Spahić opouští francouzskou ligu po dvou letech, během kterých v ní nastoupil k 57 střetnutím, v nichž zaznamenal 3 vstřelené branky.

Zkušený obránce je druhým Bosňanem s nejvíce reprezentačními starty, dres národního týmu oblékl poprvé v roce 2003, celkově pak jedenapadesátkrát.

O Spahiće měl během minulého léta zájem londýnský Arsenal, Montpellier však za svou oporu požadoval 25 milionů eur, což anglický celek odmítl.

Sevilla oznámila také odchod dvou hráčů do AEK Atén. José Carlos míří do řeckého klubu, který trénuje bývalý lodivod Sevilly Manolo Jiménez, zdarma jako volný hráč, Juan Cala na roční hostování. Oba fotbalisté byli v uplynulé sezóně zapůjčeni do druholigové Cartageny.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace