Španělsko i díky Casillasovi porazilo Irsko 2-0

Střídání ochránců svatyně (© marca.es)

Poslední generálka před Pohárem FIFA byla pro Španělsko vítězná, Del Bosqueho parta porazila v New Yorku Irsko 2-0.

V útoku dostal před Soldadem opět přednost Villa, ale byl to střídající útočník Valencie, kdo se gólově prosadil. Mezi třemi tyčemi nastoupil Víctor Valdés, ale také na pozici brankáře sehrál důležitější roli náhradník, Iker Casillas za stavu 1-0 předvedl dva klíčové zákroky.

La Roja měla první poločas pod kontrolou, i když se těžko dostávala přes obrannou hráz Irska. Problém pro obranu Španělů znamenal jen průnik Sammona, jenž pálil vedle. V závěru půle přišly šance i pro Del Bosqueho výběr, ale Villa neproměnil a Pedro trefil břevno.

V 69. minutě přišla první branka, prosadil se Soldado. Iry inkasovaný gól zaskočil a přitvrdili hru, což odnesl drsným zákrokem Coxe Busquets. Během minut se dvakrát zaskvěl Casillas, když nejprve vytlačil McCleanovův pokus, aby z následného rohu dalším parádním zákrokem zkazil radost hlavičkujícímu Coxovi.

V samotném závěru dal výsledku definitivní podobu výsledku Mata. Španělsko porazilo Irsko 2-0 a nyní ho čeká Pohár FIFA.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace