Španělsko nedalo Lichtenštejnsku šanci a ve Vaduzu vyhrálo 8-0

Španělsko opět řádilo (© marca.es)

Povinnost splněna. Španělsko zvládlo utkání na půdě lichtenštejnského outsidera bez problémů a vysokou výhrou 8-0 si pojistilo první místo ve skupině.

A také výrazné vylepšení skóre, na kterém se podílely i čtyři nové tváře v základní sestavě. Už po třech minutách otevřel skóre Sergio Ramos svým prvním gólem za reprezentaci po třech letech. Když po čtvrthodině přišly dva slepené góly Moraty a Isca, jenž využil velkého kiksu brankáře Jehleho, jehož později napodobil De Gea, ten ho však dokázal napravit, získal favorit klid a mohl si zbytek utkání užívat.

Poločasovou přestávku orámovaly branky Silvy z perfektně zahraného přímého kopu a Aspase. Znovu Morata, znovu Aspas a skóre bylo už 0-7 z pohledu Lichtenštejnska. Gólový účet uzavřela v samotném závěru trefa Göppela do vlastní sítě. To už v době, kdy se Piqué stal dalším útočníkem, který chtěl skórovat. Nepovedlo se.

Španělsko si ve Vaduzu připsalo i tak povinné, ale velmi důležité tři body a stále si udržuje před druhou Itálií mírný náskok.

Sestavy:

Lichtenštejnsko: Jehle; Quintans (61. Yildiz), Malin, Kaufmann, Göppel; Büchel, Salanović, Hasler, Polverino (79. Sele), Burgmeier (83. Wolfinger) a Wieser. 

Španělsko: De Gea; Pedro, Piqué, Sergio Ramos (46. Nacho), Monreal; Thiago, Busquets, Iniesta; Isco (56. Deulofeu), Silva (46. Aspas) a Morata. 

Branky:  3. Ramos, 16. a 54. Morata , 17. Isco, 40. Silva, 51. a 63. Aspas, 89. Göppel (vl.).

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace