Španělsko nemělo s Tahiti slitování, nadělilo mu deset branek

La Roja dala deset branek (© marca.es)

Fotbalisté Španělska si ve druhém utkání na Poháru FIFA s chutí zastříleli, když Tahiti nasázeli deset branek.

Sami hráči Tahiti před výkopem říkali, že pokud bude La Roja chtít, zakončí zápas s dvojciferným počtem branek. Outsider jako by chtěl favorita obměkčit, když jeho fotbalistům po státních hymnách předal ozdobné náhrdelníky.

Jenže Španělsko hrálo uvolněně. Nechtělo soupeře za každou cenu zesměšnit, góly logicky vyplynuly z obrazu střetnutí. Už v poločase vedl Del Bosqueho výběr 4-0, po změně stran přidal dalších šest přesných zásahů.

Největší podíl na vysokém výsledku měl čtyřgólový Torres, jenž si mohl dovolit luxus v podobě zahozené penalty. Tři góly přidal David Villa, další hráče, kterému přijdou trefy vhod. David Silva zaznamenal dva zářezy, Juan Manuel Mata jeden.

Tahiti se i přes debakl může cítit jako vítěz. Jeho hráči si zahráli v úžasném fotbalovém chrámu Maracaná proti mistrům světa. A to je zážitek, který předčí zklamání z porážky.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace