Španělsko porazilo Gruzii a kvalifikovalo se do Brazílie

Španělská radost (© marca.es)

Španělsko si podle očekávaní zajistilo první místo kvalifikační skupiny o postup na mistrovství světa 2014 v Brazílii, když porazilo Gruzii 2-0.

La Roja potřebovala k jistotě účasti na šampionátu bod, od prvních minut se ale v Albacete tlačila dopředu ve snaze papírově slabšího soupeře co nejdříve udolat.

Zejména v první půli fungovaly Španělsku kraje hřiště. Juanfran, Alberto Moreno, Pedro i Jesús Navas dávali Gruzincům pořádně zabrat. Právě Pedro byl společně s Iniestou zapojen do gólové akce, kterou zakončil z malého vápna Negredo.

Druhou branku přidal po hodině hry Juan Manuel Mata, jenž si našel míč ve skrumáži a poslal ho do sítě. Mezitím musel Casillas předvést dobrý zákrok proti šanci Dvaslishviliho.

Španělsko mělo i další šance, avšak nevyužilo je. Přesto si bez problémů pohlídalo postupový výsledek a může myslet na obhajobu světového titulu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace