Španělsko v Ženevě remizovalo s Chile 2-2

Španělská radost z gólu (© marca.es)

Reprezentační tým Španělska remizoval v přátelském utkání s Chile 2-2.

Zápas, který se hrál na neutrální půdě ve švýcarské Ženevě, nabídl chvílemi zakřiknutě působící Del Bosqueho výběr na jedné straně, na druhé pak houževnatě bojující Chilany.

Není žádnou novinkou, že Španělsko v některých přátelských zápasech jako by nebylo dostatečně motivované. A tak to vypadalo i dnes. Jihoameričané toho rychle využili, když Víctora Valdése překonal Vargas.

Hlavičkující Soldado sice se štěstím vyrovnal, jenže do kabin šli přesto radostnější Chilané, a to když v poslední minutě poločasu znovu rozvlnil síť Vargas. Valdés byl v obou případech bezmocný, obrana ho nechala na holičkách.

Ve druhém dějství se La Roja snažila o vyrovnání, avšak i přes některé solidní příležitosti dlouho nepřicházelo. Až v nastaveném čase vybojoval míč Pedro, našel Jesúse Navase a křídelník Manchesteru City určil, že pomyslné body se po výsledku 2-2 budou dělit.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace