Španělsko zakončilo reprezentační rok výhrou nad Bosnou a Hercegovinou

Brais Méndez (© marca.es)

Španělsko zvládlo poslední reprezentační zápas kalendářního roku vítězně, v Las Palmas zdolalo Bosnu a Hercegovinu 1-0.

Přátelský zápas mnoho vzrušujících okamžiků nenabídl, na domácích hráčích bylo znát zklamání z dříve hraného zápasu Ligy národů mezi Anglií a Chorvatskem.

Ten pro sebe urvali pět minut před koncem Angličané, kteří si tak zajistili postup do další fáze. Španělsko potřebovalo, aby se zrodila remíza, která by kvalifikovala právě svěřence Luise Enriqueho. I proto se příznivci na Gran Canarii dlouho nudili.

Až deset minut před koncem se dokázal prosadit svým prvním gólem v národním týmu Brais Méndez, když dorazil brankářem vyraženou střelu Isca. La Roja splnila úkol a vyhrála 1-0.

Sestavy:

Španělsko: Kepa (75. Pau Lopéz); Jonny (51. Azpilicueta), Llorente, Hermoso, Gayá; Suso (58. Brais Méndez), Rodrigo, Ceballos (65. Fornals); Marco Asensio, Isco a Morata (65. Rodrigo). 

Bosna a Hercegovina: Sehič; Cimirot, Bičakčič, Zukanovič, Nastič; Gojak, Bešič, Sarič (79. Prčič), Visca (81. Bajič), Džeko (85. Kodro) a Krunič (62. Duljevič). 

Branka: 78. Brais Méndez.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace