ŠpanělskýFotbal.cz změnil majitele

Dovolujeme si informovat návštěvníky našeho portálu, že ŠpanělskýFotbal.cz změnil majitele.

Prodej se uskutečnil s cílem zajistit webu pokračování a pomoci mu v posunu zejména směrem k vyšší návštěvnosti, což jsme my bohužel nedokázali.

Je na novém majiteli, jakým směrem se ŠpanělskýFotbal.cz bude ubírat, za nyní již bývalou redakci a majitelé mohu napsat, že jeho vize se nám líbí a věříme, že dokáže vytyčených cílů dosáhnout. V cestě za úspěchem mu přejeme jen to nejlepší a děkujeme za bezproblémovou a rychlou dohodu.

Svým jménem bych chtěl upřímně poděkovat kolegovi Romanu Jankovi (Kcko) za možnost proměnit v roce 2008 nápad ve skutečnost a provozovat "naše dítě" s kratší přestávkou více než 10 let. Zároveň děkuji všem redaktorům, kteří se vždy bez nároku na jakýkoliv honorář podíleli na obsahu, a návštěvníkům, kteří četli naše články, dokázali se povznést nad občasné chybičky a zejména vytvořili komunitu, která se na webu vždy pravidelně scházela.

Děkujeme a přejeme portálu ŠpanělskýFotbal.cz dlouhý a úspěšný život!

Roman Janko (programátor, majitel) a Karel Štekl (šéfredaktor, spolumajitel)

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace