Špatný den, abychom to takto pos.ali, řekl Griezmann a vyčítal si svůj výkon

Antoine Griezmann (© marca.es)

Atlético nepřetavilo dvougólový náskok z prvního utkání osmifinále Ligy mistrů v postup a po prohře 0-3 v odvetě na stadionu Juventusu pro něj dobrodružství v soutěži skončilo. Antoine Griezmann byl hodně kritický.

Atlético v Turíně zklamalo nejen výsledkově, ale i předvedenou hrou, která se s neslučovala s nároky Ligy mistrů. To přiznal i francouzský reprezentant.

"Věděli jsme, že to bude těžké. Vybrali jsme si špatný den, abychom to takto pos.ali. Omlouvám se za ostrá slova, ale cítím to tak. Jsme nas.aní, já jako první, protože na rozdíl od prvního zápasu jsem se nedokázal dostat do hry. Cítím se zodpovědný za špatný výsledek," prohlásil Griezmann.

Zklamání Atlética ještě násobí fakt, že letošní finále se odehraje na jeho stadionu Wanda Metropolitano. "Nebyl to náš den. Juventus byl ve všem lepší. Cristiano Ronaldo je skvělý hráč. Dnes měl tři šance a dal tři góly. To se nám nemůže stávat. Cítíme velké zklamání," dodal Griezmann.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace