Stadion Fuenlabrady nese jméno Fernanda Torrese

Stadion Fernanda Torrese (© marca.es)

Fernando Torres se zařadil mezi hráče, po nichž je pojmenovaný stadion.

Sedmadvacetiletý španělský reprezentant, jenž v současnosti hájí barvy londýnské Chelsea, se narodil ve dvousettisícové Fuenlabradě. A právě zdejší celek CF Fuenlabrada se rozhodl svůj stánek po slavném rodákovi pojmenovat.

Torres ve Fuenlabradě udělal své první fotbalové krůčky, aby se následně stal hvězdou Atlética Madrid. Není proto divu, že tyto týmy dnešním přátelským utkáním stadion pokřtí. Očekává se vyprodáno do posledního místa včetně dodatečně instalovaných tribun, což znamená přes 3 000 fanoušků v ochozech. Obvyklá kapacita je 1 200 míst.

"Stadion je pro nás velmi důležitý. Je pěkný a zároveň snadno přístupný do všech míst. Myslím, že na něm zažijeme spoustu skvělých zápasů," uvedl prezident Fuenlabrady Miguel Ángel Arto Proaño. "Fernando je ve městě idolem. Bohužel je teď na reprezentačním soustředění, takže nemohl přijet, ale určitě nás navštíví co nejdříve."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace