Startuje nová tipovací soutěž - TIPLIGA

Portál Španělský fotbal představuje další tipovací soutěž, jejíž jméno zní Tipliga. Ti bystřejší z vás z názvu jistě poznali, že půjde o tipovací soutěž v ligové podobě ... EDIT - 7 lig!!!

TipLiga je originální tipovací soutěž, úplně jiná, než jiné soutěže, které znáte. Nejde v ní totiž pouze o to, vybrat si několik zápasů a ty správně tipnout, případně "uhrát" co nejvyšší kurz. Hlavní je tipovat lépe, než váš aktuální soupeř. Vše podstatné si můžete přečíst v pravidlech

Prozatimně otvíráme 4 ligy (které byly rozlosovány automaticky) a pokud by měl ještě někdo zájem, může se přihlásit do komentáře a pokud bude počet účastníků roven 6, otevřeme ješte 5 ligu.
Je možné natipovat všechna kola dopředu, takže se nemusí nikdo stresovat jako u klasické tipovačky, že nestihne nebo zapomene.

Hezkou zábavu :-))

EDIT: první ročník (tj. 5-týdenník) poslouží k rozhození do lig. Takže pokud skončíte 1. v 5 lize jdete do první ligy, pokud druzí v jakékoliv lize jdete do 2 ligy. Tento ročník slouží pouze k rozřazení do výkonnostních lig.

EDIT2: Bylo vyhověno všem uživatelům, kteří se chtěli přihlásit do Tipligy. Prozatimní počet lig 7, znovu opakuji nejedná se o výkonnostní ligy ale pouze o rozřazovací.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace