Stihnou Lemar a Joao Félix ještě zasáhnout do hry?

Joao Félix | ansa.it

Špatné zprávy pro Atlético Madrid, v závěru sezóny, kdy španělský klub bojuje o umístění v tabulce, které by mu zaručilo Ligu Mistrů do nadcházejícího ročníku, se bude muset klub obejít bez zraněných Lemara a Joao Félixe.

Záložník a útočník Atlética Madrid se v pondělí ráno dostavili na universitní kliniku ve městě Navarra, aby se zde podrobili podrobným testům. V obou případech se jedná o totožné zranění levého stehenního svalu. Oba hráči shodně zahájili fyzioterapii a individuální trénink v tělocvičně. Lékaři nechtějí předbíhat a pouze oznámili, že budou pečlivě sledovat vývoj rehabilitace, je ale nepravděpodobné, že by ještě stihli zasáhnout do posledních ligových utkání.

Do konce španělské ligy zbývá pouhých šest utkání, tedy něco málo přes měsíc a Atlético Madrid má tedy důvod k tomu být pesimistický s ohledem na návrat hráčů do hry. Odhadovaná doba rekonvalescence je totiž podle lékařů až 6 týdnů. Trenér Simeone se bude muset se ztrátou dvou klíčových hráčů vypořádat. Atlético Madrid se aktuálně nachází na čtvrté příčce se šedesáti body shodně se Sevillou a Barcelonou, musí se ale ohlížet také za svá záda. Pátý Betis má ztrátu pouze tři body. Hráči i trenér Simeone shodně trvají na tom, že chtějí v sezóně skončit co nejvýše a se čtvrtým místem se nehodlají smířit.

Granada, Real Madrid a Sevilla doma, Athletic, Elche a Real Sociedad venku nejsou zrovna nejlehčími soupeři do zbytku sezóny a zejména souboje s Realem a Sevillou budou klíčové. Lemara a Joao Félix nejsou jedinými hráči marodky Atlética, připojili se ke zraněným Giménezovi a Herrerovi. Do příštího utkání Atletica nebude moci zasáhnout ani Felipe a Kondogbia, kteří se vykartovali. Do utkání s Granadou tedy bude muset trenér Simeone poslat hodně obměněnou sestavu.

 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace