Stydím se, přiznal Manolo Jiménez

Manolo Jiménez (© marca.es)

Manolo Jiménez po porážce 1-5 v Málaze na pozápasové tiskové konferenci odmítl odpovídat na otázky novinářů a pouze uvedl, že se stydí.

Až dnes kouč Zaragozy znovu předstoupil před média, aby vše vysvětlil: "Od 63. minuty utkání jsme se sesypali a byli týmem bez ducha. Takovým obrazem se nemůžeme prezentovat, styděl jsem se. Fanoušci žádají, abychom jezdili po zadku. Může se sestoupit, ale se ctí."

"Musím se fanouškům i novinářům omluvit, že jsem po zápase odmítl mluvit. Kdybych se snažil odpovídat na otázky, vybouchl bych. Měl jsem vztek a styděl jsem se. Ne za Agapita, za všechno. Včetně mě. A tyto pocity ve mně přetrvávají," dodal Jiménez.

Osmačtyřicetiletý lodivod se stále nevzdává možnosti, že se Zaragoza v Primeře zachrání, i když přiznává, že už jde pouze o oblast teorie: "Dokud je šance, musíme se prát. Odejít teď, to by byla zbabělost. Pouze krysy opouštějí loď."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace