Svaz očekává, že Del Bosque zůstane u reprezentace až do roku 2016

Vicente del Bosque (© marca.es)

Španělsku chybí jediný bod k jistotě postupu na mistrovství světa do Brazílie. Pokud ho získá, mělo by být oficiálně potvrzeno prodloužení smlouvy Vicente del Bosqueho.

Už v uplynulých týdnech a měsících unikaly ze svazu informace o tom, že Del Bosqueho setrvání u národního týmu je velmi pravděpodobné, nyní se považuje za prakticky jisté.

Nový kontrakt by dvaašedesátiletého kouče udržel na lavičce až do roku 2016, kdy se hraje ve Francii mistrovství Evropy.

Rodák ze Salamancy několikrát prohlásil, že angažmá na španělské lavičce je jeho poslední trenérskou štací. Po jejím skončení by mohl zůstat na výplatní pásce Španělského fotbalového svazu, který je připraven úspěšnemu lodivodovi nabídnout jinou práci, a to každodenní s národními výběry, kancelářskou nebo roli zástupce, jehož úkolem bude šířit obraz Španělska a reprezentace po světě.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace