Svaz vyznamenal Sergia Ramose. Morata ocenil, že mu přenechal penaltu

Sergio Ramos (© marca.es)

Velký večer včera prožil v národním týmu Sergio Ramos.

Před zápasem proti Švédsku přebral od Španělského fotbalového svazu plaketu za rekord, kterého dosáhl v předešelém mači proti Faerským ostrovům. La Roja vyhrála na půdě outsidera 4-1 a pro kapitána Realu Madrid šlo už o 122. vítězství v dresu reprezentace, což se ještě nikomu nepovedlo.

Třiatřicetiletý stoper byl hlavní postavou i proti Švédsku, jím proměněná penalta byla vítěznou trefou, další pokutový kop přenechal Álvaru Moratovi. Triumf 3-0 pečetil Oyarzabal. Morata následně Ramosovo gesto ocenil: "Bylo to skvělé gesto. Vím, jak rád dává góly, vůbec jsem se ho neptal. Sám mi nabídl, abych penaltu kopl, o to je to cennější. Jsem mu za to vděčný a oceňuji to. Sergio ví, že si ho vážím."

"Útočníci žijí z gólů a Morata je opravdový killer. Když necháte na hřišti vše, je práce a hrdost kolektivní. Důležitý je výsledek, ne autoři gólů," dodal Sergio Ramos.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace