Syn Roberta Manciniho bude hrát za Valladolid

Andrea Mancini (© marca.es)

Valladolid získal zajímavou posilu. Z rezervy Manchesteru City zlákal na roční smlouvu syna Roberta Manciniho, bývalého reprezentačního útočníka Itálie a současného trenéra Manchesteru City, s nímž v minulé sezóně triumfoval v Premier League.

Devatenáctiletý Andrea Mancini, který nejradši hraje na pozici podhrota, je připraven bojovat v dresu Pucely o místo v prvním týmu, přestože sezónu začne jako člen béčka.

"Jsem technický hráč. Anglický fotbal je fyzický, rád si hraji s míčem. Proto jsem zvolil Španělsko. Ve Valladolidu mám větší šanci se prosadit, protože v Manchesteru City byla příliš silná konkurence. Budu bojovat na 110 procent, abych se stejně jako Fernando Hierro, Eusebio Sacristán nebo Rubén Baraja dostal prostřednictvím Valladolidu do velkého fotbalu," prohlásil Mancini

Nadějný fotbalista promluvil také o tom, jaké je to žít se slavným příjmením: "Někdy to pomůže, jindy naopak uškodí. On byl skvělý hráč, ale já musím tvrdě pracovat a neposlouchat, když mě s ním lidé porovnávají. Já jsem Andrea, on Roberto. Děda všal říká, že něco z něj mám."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace