Tana narušoval veřejný pořádek, od klubu ho čeká trest

Tana v diskusi s policistou (© marca.es)

Las Palmas ve druhé polovině minulé sezóny trápila špatná disciplina hráčů a jak se zdá, podobné problémy budou muset ostrované řešit i letos.

Provinilcem je tentokrát záložník Tana, jenž se v noci ze soboty na neděli u východu z diskotéky Fortuni na Gran Canarii pustil společně s přáteli do ostré diskuse s několika dalšími osobami. Vše vyřešil až příjezd policie, která Tanu obvinila z narušování veřejného pořádku.

Informace, podle kterých mělo dojít i na ruční vyřizování účtů, se však nepotvrdily. "Psalo se o fyzické potyčce, ale nic není vzdálenějšího pravdě. K žádné rvačce nedošlo, byla to jen diskuse," uvedl 26letý fotbalista.

Prezident Las Palmas Miguel Ángel Ramírez byl z celé kauzy hodně rozladěný a potvrdil, že Tana neunikne trestu: "Máme problém. Každý rok musíme řešít podobný případ. To, co udělal Tana, nemůžeme tolerovat. Fotbalista Las Palmas nemůže chodit v noci po ulicích. Kdyby ho viděl nějaký fanoušek, okamžitě by zveřejnil fotografii na sociálních sítích. Tanu potrestáme."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace