Tannane: Ani jsem nevěděl, že Las Palmas sídlí na ostrově

Oussama Tannane (© marca.es)

Oussama Tannane se zařadil mezi hráče, s nimiž nový kouč Las Palmas Paco Jémez do druhé poloviny sezóny nepočítal, proto klub opustil. Nyní se k nepovedenému angažmá vyjádřil.

Tannane předčasně ukončil hostování v Las Palmas, kde se během první poloviny sezóny nedokázal prosadit a naplnit očekávání, již v lednu se proto vrátil do Saint-Étienne.

Marocký fotbalista prozradil důvody, proč se mu na Gran Canarii nedařilo: "Nikdy jsem neměl do Las Palmas jít. Když jsem řekl ano, ani jsem nevěděl, že klub sídlí na ostrově. Bez rodiny, bez přátel a bez znalosti jazyka, rychle jsem pochopil, že nezapadnu. V žádné chvíli jsem se tam necítil jako doma."

Třiadvacetiletý křídelník zaznamenal v La Lize bilanci deseti startů, jedné žluté karty a nulou v kolonce branek i asistencí. Nejvíce tak na sebe upozornil během jednoho z tréninků, kdy se porval se spoluhráčem Loïcem Rémym.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace