Teď je jasné, kdo je jednička, řekl Courtois. Keylor Navas však v přípravě září

Kdo s koho? (© marca.es)

Real Madrid nezareagoval na debakl od Atlética (3-7) a prohrál i další přípravný zápas, tentokrát s Tottenhamem (0-1). V ospalém týmu vynikl jen skvělý výkon Keylora Navase.

Kostarický brankář zabránil několika jasným gólům a znovu oživil debatu, kdo má být v Realu Madrid brankářskou jedničkou.

Klub se chtěl 32letého Navase zbavit a vydláždit tak cestu do základní sestavy Thibautu Courtoisovi. Jenže zájemce odradil Navasův vysoký plat, a tak s největší pravděpodobností zůstane na Bernabéu. A zatímco Courtois v přípravě nijak nevyniká, jeho konkuren září a nejen exhibicí proti Tottenhamu si čím dál hlasitěji říká o minuty na hřišti.

Samotný Courtois přitom před několika dny překvapil sebevědomím prohlášením. "Myslím, že teď je jasné, kdo je jednička. Cítim se silnější než kdy dříve. Po minulé sezóně jsem měl v těle 8,8 procent tuku, nyní je to 8,1, což je po měsíční dovolené velmi dobré. Cítim se dobře a věřím, že to tak zůstane," uvedl 27letý Belgičan.

"Keylor předvedl skvělý výkon, to je jasné. Na to, co řekl Courtois, se musíme podívat. Žádný fotbalista tady nemá zaručenu základní sestavu, každý musí být připraven nastoupit," reagoval Zidane. Vyslyší volání fanoušků, kteří si přejí mezi třemi tyčemi Keylora Navase?

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace