Ter Stegen: Fotbal moc nesleduji, neznám jména protihráčů

Marc-André ter Stegen s manželkou a synem (© marca.es)

Marc-André ter Stegen v rozhovoru pro El País přiznal, že fotbal příliš nesleduje a často nezná jména protihráčů, kteří se mu snaží vstřelit gól.

"Vůbec nemám tušení, fotbal moc nesleduji. Jen když se hraje dobrý zápas nebo hraje nějaký kamarád. Občas se mě zeptají na nějakého hráče a já vůbec nemám tušení," prozradil německý brankář ve službách Barcelony.

"V La Lize se mi to stává se jmény protihráčů. Neznám je. Ale když mi pak ukáží video, perfektně poznám, o koho jde. Více než jméno si pamatuji pohyb po hřišti, styl střelby nebo jak se uvolňuje. Je to trochu zvláštní, stává se mi to, když rozebíráme soupeře."

Sedmadvacetiletý fotbalista je členem Barcelony od roku 2014 a ve Španělsku je spokojený: "Od prvního dne jsem se snažil co nejrychleji přizpůsobit španělské i katalánské kultuře. Vždy jsem se tu cítil dobře, já i rodina. Líbí se mi klima, moře a jídlo. Ale pořád mám německé rysy, jsem dochvilný."

Milovník kvalitní kávy Ter Stegen tráví čas v karanténě kvůli pandemii koronaviru podle svých slov "stejně jako každý". "Nijak se to neliší od ostatních. Doma není moc co dělat. Snažím se udržovat čistotu a pořádek. Na zahrádkaření jsem se zatím nedal. Hodně času trávím s manželkou v kuchyni, tělocvičně a s (tříměsíčním synem) Benem."

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace