Tipliga - 1. ročník

Tipliga

Skončil první ročník nové sezóny soutěže. Pojďme si vše zrekapitulovat.

Primera

Byť byli soutěžící na leckdy netipovatelném začátku ligy, vedli si vcelku dobře. Hned jedenáctkrát se podařilo získat alespoň dvacet bodů. Tím nejlepším byl zemun, který dosáhl nejvyššího výsledku 25 bodů, a to dvakrát. 

Nejzajímavějším duelem se může pochlubit dvojice El Gato c.B a darwin, jejichž zápas v prvním kole upoutal stavem 24:23. Kuriozitou je rovněž to, že pouze 6,5 % všech zápasů skončilo remízou, či aimar21, který nasbíral pouze 36 bodů a poslal o ligu níž borce s o třicet lepším skóre. 

Mužem se suverénně nejlepším skóre je již zmiňovaný zemun, který nahrál v první lize 95 bodů a celkově je tak zaslouženým vítězem prvního ročníku Tipligy. Gratulujeme!

Několik uživatelů se v návalu horka z nové sezóny nechalo strhnout davem a následně vynechali značnou část kol. Těmito netipujícími hříšníky se stali Jirka5419, El RafteR, Tarja, Sevillista, Deform, Kochac a Tominko1012. Jsou proto vyřazeni ze soutěže a vy se můžete hlásit na jejich místa.

Již na minulý ročník se hlásili kaajaa, Maliar, gazzi a Johnny, avšak liga se nestihla utvořit včas. Dejte vědět, zdali máte zájem zapojit se do chystaného druhého ročníku.

Segunda

Tipování druhé nejvyšší španělské ligy je těsně za polovinou. Nejlépe je na tom zatím neporažený zemun, jenž vede ligu o šest bodů, kinky je nejlepším z pronásledovatelů se skóre 101. 

Již nyní se můžete hlásit do jejího příštího ročníku, který začne asi za měsíc. Podle potřeby budou vytvořeny dvě ligy.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace