Tipliga po 1. kole

Po dohrávce odloženého zápasu Granada - Mallorca bylo konečně vyhodnoceno i první kolo Tipligy. Kdo si v něm vedl nejlépe?

Nejvíce bodů nasbíral uživatel Helix z první ligy, který dosáhl úctyhodného skóre 26 bodů. O tři bodíky méně pak získal hráč popi, na bronzové příčce se s 22 body umístil Lapíz. Ani takovýto výsledek mu však nepřinese žádné body do tabulky - Lapíz již totiž ze soutěže na vlastní žádost odstoupil, a jeho zápasy tak budou anulovány.

V elitní lize se do trháku urval uživatel fotbalista, který je zatím jediným stoprocentním hráčem mezi elitou. Boix a šašekFCB na něj ztrácí tři body, mají rovněž horší skóre. Celkový vítěz minulého ročníku LuckAss je překvapivě bez bodu na poslední příčce.

Rekordy v neporazitelnosti trhá dvojice El Gato c.B a r209vltava - v tuto chvíli neokusili hořkost prohry již deset duelů v řadě! Třetí do party sang culé o svou neporazitelnost v tomto kole přišel, nestačil totiž na Andrese. Na pěknou sérii má pak zaděláno lídr první ligy fotbalista, který neodešel bez bodu už ze šesti utkání v řadě. Gratulujeme!

Po třech kolech se s Tipligou loučí již tři hráči, jmenovitě Rssa, Lapíz a JEFFINHO, kteří pravidelně netipovali a všechny jejich zápasy budou anulovány. Na jejich místa se již teď můžete hlásit pod článkem, v příštím ročníku Tipligy byste tak hráli místo nich.

Bezprostřední ohrožení vyřazení se v tuto chvíli vznáší nad pětilístkem Sevillista, pitbull, punta, alcantara a Urby, kteří zapomněli jednou natipovat. Další zapomenutí by jim již bylo osudným.

Upozorňujeme, že pokud se pravidelně nebudete účastnit tipování, budete z celé soutěže vyřazeni!

Další herní kolo již bylo otevřeno, tipovat můžete do tradiční sobotní uzávěrky v 18 hodin. Přejeme Vám příjemnou zábavu a hodně tipérského zdaru.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace