Tipliga po 1. kole

Tipliga Primery má za sebou úvodní kolo nového ročníku. Segunda je naopak u konce a dopsal se příběh o jejím výherci. Ptáte se, jak to dopadlo?

Primera

Hodně uživatelů v tomto kole uvízlo před bránou dvaceti bodů. Projít se povedlo pouze pětici nejlepších. Kvarteto s dvaceti body Periculosus, zemun, vasa23 a r209vltava se tak dělí o druhou příčku. Králem se stal madridcan, který nasbíral o tři body více, a sice 23.

V utváření si soutěž dle svého neváhal pokračovat kaajaa s dalším skalpem, tedy 11. v řadě. Rovněž zemunovi se velmi daří, má na kontě 7 klání bez porážky, v jeho stopách putuje Honzik s 5 zápasy a Periculosus se 4.

Na začátku ročníku si svou neaktivitou pošramotili renomé a jsou krůček od vyřazení LukiH a bakero6. Oba totiž zapomněli natipovat, což se jim podruhé může stát osudným. Dále je již známo jedno jméno, které na vlastní žádost opustí na konci sezóny Tipligu Primery, a proto se můžete na toto místo v diskuzi hlásit. Času máte mnoho, avšak nejrychlejší uživatel pozici získá.

Segunda

Vítězem celého ročníku se po přímém souboji o slávu stal kinky, jenž mocně posílil sérii o šesté vítězství. Porazil Carlose Juana Pabla, který se tímto propadl až na 5. příčku. Stříbrným se stal Sebyk, bronz dostal do vitríny fantomas a těsně za stupínky vítězů zůstal Carlitos.

Celkově nejlepšími tipéry jsou sestupně Sebyk se skóre 163 (průměr 14,8 bodu na zápas), aimar21 se 158bodovým přídělem a kinky nasbíral 157. Sebyk a kinky se také stali tipéry tohoto kola, kde oba shodně nastřádali 17 bodů.

Výherci kinkymu gratulujeme a přejeme úspěch do dalších bojů!

První ročník přinesl také pět uživatelů, kteří nás opouštějí, jsou jimi na žádost Sebyk a kvůli (velmi) vysoké absenci tipů sang culé, Dianacek, bakero6 a Boix. Opačným směrem přicházejí zvýšit konkurenci v lize Glyp, šašekFCB a darwin.

Další herní kolo již bylo otevřeno, je jím vložené kolo začínající dnes ve 20:00. Tipliga Segundy beze změny pokračuje tradičně páteční uzávěrkou ve 21:00. Přejeme Vám příjemnou zábavu a hodně tipérského zdaru.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace